Tjejkväll 26/2 at Jennie's place! ~

Ja, jag var alltså på tjejkväll hos Jennie. Vi var inte många där, men det var jättemysigt ändå! Haha det blev lite blandade känslor, skratt & nästan tårar!

Vi kan verkligen snacka om allt, vad som än proppar upp i huvet gör vi ett samtalsämne av. Haha, det är lite kul tycker jag.

Kameran glömde jag hemma, så jag får vänta med bilderna tills Tebbe, Jennsan & Lelle (ni älskar våra smeknamn) skickar deras bilder.

Vi somnade mitt i natten (like always) & vaknade runt 7-tiden. Så när jag kom hem var jag en aning trött. Somnade faktiskt bort typ hela dagen...

... kanske är därför jag inte kan sova nu? Klockan är 01:03, & med tanke på att jag kanske ska på stan imorrn så är det nog bäst att försöka sova.


SPRID VIDARE, TH-FANS! ~

“DETTA ÄR VIKTIGT FÖR ER TH-FANS! Efter TH-konserten ska vi sjunga “by your side”, en av Tokio Hotel’s finaste låtar, för att på ett sätt “ge tillbaka” och visa uppskattning. Sprid runt detta på bloggar osv. Och sprid även runt det i kön när ni är där. Detta gäller båda konserterna (STHLM & GBG). Denna fanaktion är alltså efter att killarna sprungit ut från scenen och det är ännu oklart hur vi ska få igång det. Förhoppningsvis hinner vi komma överens om något sorts tecken (som ett stort lakan i en färg) och lyckas få igång hela publiken. Grymt va? För att vi ska lyckas måste dethär spridas överallt. KOM IGEN NU!”

Även:

Fanaktioner i Sverige - Båda konserterna:
1. Klappa/Stampa i takt och peka mot Bill under Hey Du/Hey You
2. Kasta gula och blå ballonger under Forever Now/Für Immer Jetzt
3. Sjunga “By Your Side” när killarna lämnat scenen. - som sagt ovan


Prao, dag 5 & SISTA! ~

Riktigt sorgligt faktiskt. Jag vet att det låter sjukt, jag menar det är prao jag snackar om, prao brukar vara sjukt tråkigt. Som när jag praoade på Rock Zone eller typ Videoträffen här i Skultuna, haha då blev man glad att det var över.
Men nu, nu när man har haft så kul (hade inte vart samma sak om det var andra frisörer), så är det skit sorgligt. Jag ska ju åka dit om jag ska sola nångång (vilket jag absolut ska!) eller fixa håret, men då är det inte samma sak, för då är man liksom kund. Aja, sånt är livet.
I hate goodbyes.

Men jag kanske har en dag till. Eftersom idag, när jag skulle på min lunch (vid 13:00 tiden) så ringde mamma & verkligen behövde hjälp med lite grejer på Erikslund, så var jag tvungen att messa frisören & sticka. Så jag ska kanske ta igen den dagen någon dag nästa vecka, vi får se hur det blir. Så det blev inte ens ett riktigt hejdå :(!

Men men, nu ska jag tagga till tjejkvällen med mina underbara flickor!

Jag för några dagarsedan, i mittbena. Haha skulle bara testa, & jag har ju egentligen lugg så jag var tvungen att sätta upp det på varsin sida med hårnålar. Såg inte alls bra ut, måste jag säga.

Six days left... ~

... and I still can't believe it.



Något kommer gå fel. Jag lovar, det här kommer inte bli av. Min vanliga tur, jag längtrar sönder till något & några dagar innan så får jag reda på att det inte kommer hända.
Händer det den här gången, ja, då vet jag inte hur jag skulle reagera.


Prao, dag 4 ~

Idag fick jag sola gratis igen, visst är verkar personalen underbara? Det är dom! En av dom känner jag sen förut (han har jobbat i Skultuna förut) men dom andra träffade jag första gången i måndags, känns som om jag har kännt dom hela livet fan, haha!

 

Det var sjukt varmt iallafall, fick faktiskt lite färg, hade inte förväntat mig det. Blev röd på kinderna & så fick jag lite mörkare färg. & det är andra gången jag har solat i hela mitt liv. Sa ju att deras solarium är grymma :)

 

Syrran & Jennifer kom & skulle testa på idag, & dom fick färg på en gång! Haha vi hade skit kul, älskar deras humor asså!

 

Imorgon är det den sista dagen då. Känns sorgligt faktiskt, den här veckan har vart sjukt bra. Bästa praoen, lätt! Längtar inte alls till lovet, för då är det:

plugg!

 

Nej nu ska jag gå & tänka på annat, annars tror jag att jag kommer dampa. Känner att mina betyg rasar. Inte bra Nawal, inte bra.


Prao, dag 3 ~

Igår var ju den tredje dagen i praoen. Det var minst lika kul som dom första två dagarna!

Jag fick göra lite allt möjligt. Sola gratis! :D Ville betala men frisörerna var envisa, dom ville inte ta pengarna. Deras Solarium är grymma! Åk & testa, ni som vill få lite färg ;)

Fick även gå ut & dela ut typ reklamkort eller vad det var. Haha, alltså det är så komiskt, när folk brukade gå & reklamera något, dela ut kort elller något liknande, så tänker man 'Men jävla idiot, jag är inte inresserad, vad är det som är så svårt att fatta?!' Men när man delade ut kort själv & folk tackade nej så tänkte man 'Men vafan, ta kortet bara! Det är väl inget mer begärt med det?!' Haha! Det var faktiskt inte så hemskt som man trodde, det kom förbi ganska roliga människor. Det var två som inte kunde svenska, dom var typ från Indien eller något. Ja försökte på engelska men då fattade dom inte heller, så jag ba "Men ta korten bara!" Haha, dom tog korten, sa "Thank you" & gick därifrån. Så var det gubbar som sa "Det är inte bra att sola!" & när jag sa att det var en frisörsalong, alltså man kunde klippa sig också så sa dom att dom aldrig klippte sig. 'Jävla gubbe', tänkte jag då. Haha!
Så var det människor som frågade ut mig om en massa saker. Vilka som jobbar där, vad det kortar, öppettiderna, om det är killar eller tjejer & massa saker.
Ja, det var massa olika människor. & jag lyckades dela ut alla kort, faktiskt :D Tycker jag var riktigt bra på det där, en typisk sån där dryg reklamtjej, haha men det måste man ju vara när man gör sånt ;) Det var säkert många som tänkte 'Jävla bitch, gå härifrån!' Haha det såg ut så på vissa iallafall.

 

Anyway, om ett tag ska jag ta bussen in till stan & sen gå till Salongen. Idag kommer kanske min syrra & Jennifer komma & sola, då kanske vi åker tillsammans tillbaka hem sen.

Har inga andra bilder än på Tokio Hotel på den här datorn, så ni får ursäkta mig lite (a) & laddar jag inte upp en bild får jag tvångstankar :D


Prao dag 2 ~

Det var lika kul idag som igår! Folket där är skit roliga, sociala & så :) Varenda gång jag ska praoa så är personalen konstiga eller osociala. Men den här gången är dom skit roliga!
True Salong & Solarium är det iallafall.

När jag skulle hem däremot gick det mindre bra. För det första: det var jävligt kallt ute.
Alla mina pengar hade tagit slut, hade bara typ 15 kronor kvar. Min mobil var död så jag kunde inte köpa SMS-biljett till bussen, alltså var jag tvungen att köpa en vanlig. Gick till automaten & tog ut en, & efter en kvart när bussen äntligen hade kommit (jag frös ihjäl) så säger han att det är fel biljett. Great. Ja, då var det bara att köpa en ny, tänkte jag. Men jag hade bara typ fyra kronor kvar. En biljett kostar 13. Så jag tänkte "men jag ringer mamma så får hon komma & hämta mig", & då kom jag på... min mobil var ju död. Det var rätt mörkt (jag är mörkrädd) & iskallt, så jag stod där & undrade var jag skulle göra.
Sen gjorde jag det enda jag kunde göra - jag gick in i en godisaffär & frågade om jag fick låna telefonen. Tycker sånt där är skämmigt, så det var inte lätt. Jag ringde mamma men hon kunde inte hämta mig, & när vi stod där & försökte komma på en lösning så ger gubben i kassan mig 13 kronor & säger "du kan betala tillbaka imorgon". Haha, han var jätte söt! Jag gav honom telefonen, gick & köpte en biljett & väntade på nästa buss. I en halvtimme. Ute i kylan.

När jag var framme vid busstationen i Skultuna så sprang jag nästan hela vägen hem, det var kolmörkt!

Ja, imorgon ska jag iallafall betala tillbaka pengarna till gubben i kassan. & köpa rätt biljett hem. & ladda mobilen.


Det här är den perfekta bloggen för mig: ~

  • Inte för mycket text - Om jag klickar upp en blogg med vääärldens längsta inlägget med hur mycket text som helst så skulle jag direkt klicka bort den. Är det nåt viktigt som man verkligen vill dela med sig så skulle man väl kunna ha många olika stycken, det skulle göra det "roligare" att läsa.
  • Mycket bilder - Inlägg utan bilder är tråkiga. Bilderna brukar oftast locka en att läsa. Det är flera bloggar som jag följer men inte alltid läser, utan bara kollar på bilderna.
  • Inga modebloggar - Dom är så jävla tråkiga. Kläder, utseende, smycken, hår, naglar & blablabla. Visst det kan vara rätt intressant ibland, men inte som typ Englas Showroom.
  • Inte för många outfitbilder - Man kan ju ha det nån gång ibland, men det är så drygt med såna bloggar där dom bara tar massa outfitbilder & skriver upp vart dom köpte kläderna, typ bara för att göra reklam. Grejen är att det är dom som blir kända, helt sjukt tycker jag. Ex: Febb - där är det bara en massa outfitbilder, bloggen typ består av det.
  • Mycket tips - Sminktips, filmtips, bloggtips & ja, lite allt möjligt. Det är rätt intressant tycker jag.
  • Personliga åsikter - En bra blogg ska innehålla personliga åsikter. Det är intressant att veta vad folk tycker. Fast man ska inte överdriva, som Kissie gör. Hon snackar ju skit om typ alla, det tycker jag är fel. Med personliga åsikter menar jag inte typ "***** är så jävla ful!" utan mer vad man tycker om lite allt möjligt.
  • Inte för mycket av vardagen - "Idag var jag i skolan, sen kom jag hem, gick ut med min kompis, kom tillbaka hem & kollade på film & efter ett tag gick jag & la mig" Ointressant & tråkigt, Har man gjort nåt speciellt kan man väl dela med sig det, men ingen såndär vanlig tråkig vardag.

 

 & till er som tänker klaga; Nu säger jag verkligen inte att min blogg innehåller allt det där! Min blogg är tråkig. Jävligt tråkig. Jag har liksom inget intressant att dela med mig. Jag har bara en blogg för att... ja, för att skriva av mig lite, helt enkelt. Skriva om lite allt möjligt, men målet är inte att få läsare eller nåt sånt. Det är mest för mig själv liksom. Hade min blogg vart en annans blogg så hade jag aldrig läst den, haha. Jag menar ibland brukar det finnas en massa text, & egentligen är allt obetydelsefullt. Det är inte ofta jag laddar upp bilder, brukar inte ha intressanta. Jag brukar skriva om min tråkiga/normala vardag, vilket bara är bullshit. Men däremot har jag rätt mycket personliga åsikter. & ibland lite tips om bloggar, filmer, böcker, musik & lite sånt. Så ja, jag söker helt enkelt inte den sortens uppmärksamhet.


Bills 1000000 frisyrer ~

Okej jag överdrev där, men Bill är verkligen en sån som tröttnar fort & måste byta frisyr, känner många såna människor men han är ändå "värst", haha;

2003:
13 år gammal.


2005:
15 år gammal.
Klippte sig & lät luggen växa.



2006:
16 år gammal. 
Längre hår + klippte upp det.



2007:
17 år gammal.
Längre hår + vita slingor.



2007:
18 år gammal.
Längre hår.



2009:
19 år gammal.
Längre hår + färgat svart.



2009:
19 år gammal.
Skaffade vita dreads till underhår.



2010:
Rakade sidorna + tagot bort dreadsen.



Nuförtiden har han mest bakotslickat, men det är fortfarande samma klippning som ovan.



Så, nu till frågan, Vilken var eran favorit frisyr? Min är nog... den på år 2006, när han var 16 år gammal. En av dom gillar jag inte alls, den på år 2005, när han var 15 år. Håret var jävligt fult, måste jag säga.


Tokio Hotel ft. Kerli - Strange ~

Jagärkär!


A freak of nature
Stuck in reality
I dont fit the picture
Im not what you want me to be
Sorry


Stan ~

Halloooojj!

Idag fick vi reda på matteprovet, det gick faktiskt inte så dåligt som jag trodde. Skoldagen har vart seg, like always. Emma lärde mig att göra fiskbensfläta, äntligen kan jag göra det! Haha, tycker att det är så jävla fint.
Iaf, efter skolan kom jag hem, fixade mig lite & åkte till stan. Där träffade jag mamma, men hon var tvungen att åka hem för att hämta brorsan så jag fick vandra runt på stan ensam. Köpte inget speciellt, ett linne bara.
Kom hem vid sex tiden.

Dagens låt: Tokio Hotel - Dark Side Of The Sun

Nuförtiden knarkar jag sönder den här låten, lätt en av mina favoriter! Ni som inte har lyssnat på den, lyssna på hela. Det är det värt, tro mig.


Lifestyle Of Brownsugar ~

Ett litet snabbt tips bara;
Kolla den här bloggen! En rolig & annorlunda tjej med kul blogg.


Tiffany Jo Allen ~

Otroligt duktig och talangfull tjej. Hittade hennes cover på Tokio Hotels Zoom Into Me, hon är hur bra som helst! Eller ja det finns ju bättre, det finns låtar hon sjunger lite konstigt... tillexempel Monsoon, den gillar jag inte med henne. Men Zoom Into Me, Automatic och även Taylor Swifts Love Story är jätte bra!

Zoom Into Me



Automatic


Love Story

We Are The World ~

Kollade på Aldijanas blogg häromdan och hittade den här videon:


Själv älskar jag den riktiga verationen, den gamla alltså. Men den här är också bra, det var liksom jätte bra artister med i den & så gillar jag den där rapp-biten. Men ändå, är den egentligen lika bra som den gamla? Det vet jag inte om jag tycker...
Vad tycker ni? :)

En mini-Nawal ~

Haha, hittade lite bilder från barn-tiden. Jag älskar verkligen gamla bilder från när man var barn!

Haha fyfan va ful! Här var jag kanske... 8-9 år gammal?


HAHA! Shit, fan vad skämmigt! Här gick jag i femman, kolla glasögonen! & Smilet! 


Här var jag brudtärna på min morbrors bröllop. Kolla in sminket ;)



Fler bilder kanske kommer upp nån annan gång!

Matte = usch, usch, usch! ~

Igår pluggade jag... ja, vad är det... 14 timmar kanske? Seriöst, jag menar allvar. Jag pluggade hela igår + hela natten, till klockan 04:00, då gick jag & la mig. Så gick jag upp 06:00 & pluggade i en timme, innan jag började fixa inför skolan.
Då kan man ju tro att matteprovet gick skit bra, men då tror jag fel. För det gick åt helvete.
Om jag inte lyckas få i nånting i hjärnan, förstå mig på något, då är det så. Jag lyckas bara inte, hur mycket jag än försöker. Positivt? Nej.
Det är bara att se mitt matteprov, haha, fan va skämmigt... Aja, det är skönt att det är över iallafall.

Jag har iallafall sovit i två timmar, två & en halv timme snarare. Vaknade ju vid 5-tiden av att min mobil lät som en symaskin, & så kunde jag knappt sova. 
Så ni kan ju gissa hur mitt humör har varit idag i skolan. Seg, konstig &... ja, konstig beskriver nog en hel del. Fick massa bitchblickar av folk :)

Nej nu ska jag försöka skriva rent novellen, den ska ju vara klar till fredan.

Har jag berättat att jag har klippt lugg förresten? Gjorde det i måndags förra veckan kanske. Haha, det var inte planerat eller så, jag hatar att ha lugg, passar inte mig alls, men jag tjatade på min morbror (som har rätt långt hår) att jag ville klippa honom, till slut fick jag det. Jag satte upp hans hår i en höööööög toffs högt uppe i huvet & klippte av hela toffsen. Det blev faktiskt rätt coolt, uppklippt, lite ruffsigt sådär. Han blev iallafall nöjd ;)
Men då skulle han självklart också klippa mig, jag fick välja hur så jag tog det enklaste - lugg. Vilket jag ångrar. Det ser förjävligt ut. Jag har ju haft det två gånger förut, första gången blev jag rätt nöjd, andra gången sådär & nu så skäms jag.



Förut när jag hade lugg.

Alla hjärtans dag ~

Jaha, då är det alla hjärtans dag. Det här året har gått sjukt fort, jag menar jag minns förra alla hjärtans dag som om det var förra veckan.

Den här dagen betyder inte direkt något speciellt för mig. Det brukar oftast vara min otursdag, haha. Nej men idag ska jag inte göra nåt speciellt, bara plugga ihjäl mig till matteprovet imorrn. Kul va? :)

Aja, Happy Valentine iallafall!

Bill är snygg.

Syrien ♥ ~

Helvete vad jag saknar sommaren 2009. Allting var så bra. Det var perfekt. Okej det var ju för varmt, det hade kunnat varit lite svalare ;)

 

Men nu när jag tänker tillbaka på allt vi gjorde i somras så blir jag nästan tårögd. Vissa saker kommer vi aldrig kunna göra om (gäller en vän) för vissa orsaker. Men jag måste åka tillbaka till Paradiset nu på sommarn, det är ett måste. Fast då hänger nog inte hela familjen med, jag & syrran åker kanske själva. Vi får se.

Jag har visat dom här bilderna förut, eller kanske inte alla? Jag vet inte men jag måste bara få visa dom igen. Så jävla underbart var det!

Arlanda, haha ni anar inte hur glad jag var.


Jag är höjdrädd. Fattar inte hur jag vågade ta den här bilden, brukar typ aldrig våga titta ut genom flygplansfönstret när jag åker till Syrien. Men nån gång måste jag få titta, det är som ett "hejdå", typ x)



L-ä-s-k-i-g-t-S-o-m-F-a-n!



Det här är den gamla delen av Damaskus.








Här skulle vi iväg med några vänner, jag & min syster hade inte sovit en sekund på hela natten. Vi hade heller inte hunnit äta något innan vi skulle dra, så hungriga, otroligt trötta i värmen väntade vi på att dom skulle komma.


Ett hotell. Det sägs att det är Syriens största men det vet jag inte om det stämmer. Den är iallafall mycket större än vad den ser ut, fick inte med det på bilden bara. + att jag tog bilden bakifrån.

En morgon påväg till staden Latakia. Bilen vi åkte i var inge vidare. Det ska egentligen ta 4 timmar att åka från Damaskus till Latakia, men för oss tog det 13 timmar. Det hade vart jävligt jobbigt om vi inte gjorde resan hur kul som helst ;)


Här var vi framme i Latakia.



Utsikten från balkongen i stugan vi hyrde.



Havet!




 


Hemma, igen... ~

När jag gick tillbaka till skolan efter lunch hade vi engelska, då skulle vi bara se på film, alltså helt ovärt. Alla var hur jävla trötta som helst & många hade ont lite här&var. Haha Dannes kommentar var klockren; "Jag kan inte vara med i spanskan, jag har ont i tåån!"
Haha men det var ju typ så, alla hade ont nånstans. & den sista lektionen var liksom språkval. Alltså övärt, det med. Typ alla andra nior i Sverige som hade nationella idag fick sluta efter provet, men nej. Inte vi. Vi ska stanna i skolan & jobba.
Aja, det blev inte så iallafall. Typ 95% av klassen gick hem. Ingen orkade med den sista lektionen. Haha det var lite kul,efter engelskan gick nästan alla & tog sina saker & gick därifrån. Vissa sa "Va? Ska ni hem? Vänta på mig, jag hänger med!"

Nu är jag iallafall hemma. Jag gick alltså tillbaka till skolan vid 13:20, kollade på en liten del av en film på engelskan & gick tillbaka. Värt? :)

Har lite svårt att andas, vet inte varför. Ska väl ta & vila lite, sen kanske jag ska plugga. Om jag orkar, vill säga.

Bild från tvillingarnas semester


♥♥♥♥♥♥♥




UPPDATERING: Är det bara jag som inte ser Bills piercing i bröstvårtan? Har han tagit bort den eller? Känner mig lite efter här! Men man kan ju hoppas att han har bestämt sig för att inte ha den, piercings på bröstvårtor är bara... fult?

Nationella ~

I tisdags gjorde vi den läsförståelsen  i svenskan. Det gick väl bra, hann inte klart med alla uppgifter bara. Dock trodde jag att det skulle gå mycket bättre, var inte speciellt nervös innan. Det blev en lite besvikelse liksom, man fick lite hjärnsläpp med tanka på hur stressad man var. Vi hade ju 80 minuter på oss, först trodde man att det var för mycket men så hinner man inte ens klart med hela provet -.- Aja, dåligt gick det nog inte iallafall.

Idag gjorde vi den skriftliga delen. 3-timmars prov, jag var nervös som en idiot före. Trodde att det skulle gå skit. Men det gick verkligen skit bra! Blev jätte nöjd! & så gick det fort, jag blev klar 40 minuter innan inlämningen skulle in.

Sådär är det jämt när jag gör prov, är jag nervös så går det super, är jag inte det så går det skit, haha...

Nu är det iallafall lunch i skolan, vi behöver inte vara med på svenskan efter lunch, den får vi hoppa över om vi vill. Jag bestämde mig iaf för att komma hem, har ju ganska långt tid på mig ;)

Okej okej, jag ska hålla käften -.-

Lucia ~

Jag saknar verkligen Lucia-tåget i skolan. Det var så mysigt, & det var liksom sista gången för oss nior.

Nu ska jag ladda upp lite videos & bilder från Lucian, haha lite efter kanske jag började tänka på hur kul vi hade, det kommer vara ett minne för livet!

Intåget


Emma & Jennie - Candelight
Här fick man rysningar!



Här är det vara vi nior som sjunger.


Malin, Therese, Jennie, Anna, Amanda, Robyn & jag.


Hide and seek ~

Snabb låttips nu innan jag drar till skolan.

Sjukt bra låt, Jag hörde den på hennes ipod häromdan.


Funderar på att sluta med den här bloggen ~

Här kan jag liksom inte skriva vad jag vill (folk blir...arga, kan man säga). Jag känner liksom att jag intekan skriva av mig, & den här bloggen är så jävla tråkig. Jag känner att jag måste uppdatera & då blir det bara värdelösa inlägg.
Men jag har ju en anonymblogg också, här har ni adressen till den:
Haha skoja bara, den blir inte direkt så anonym längre.
Anyways, den här bloggen kommer nog få vila i frid snart.

Melodifestivalen ~

Sitter & kollar på melodifestivalen, brukar inte göra det vanligtvis men tänkte prova på & se varför alla blir så "beroende" av det.

Den här dagen har gått hur fort som helst, har inte gjort så mycket bara städat & så men som vanligt så springer helgerna förbi på några sekunder känns det som, haha. Imorrn är det söndag. Sen måndag. Då sitter man där i skolan & gäspar & längtar till fredag för då är det snart helg. & sen samma sak igen.
Kul liv? :)

Automatic parody ~

Hahaha, den här är så jävla kul! Såg den för ganska längsen, men nu hittade jag den igen. Första gången jag såg den skrattade jag så mycket att jag grät!

"Where did I leaaaave my lenseees"


Jag gillar faktiskt låten, det var ganska bra om man tänker efter ;)

UPPDATERING: Lelle skickade länk till den här videon, haha den är också rätt rolig.
Fast det är Lady GaGa - Bad Romance parody

Äntligen fredag! ~

Den här veckan haar varit seeeeeeeeeeeeg. Jag har vart på jätte konstigt humör, hängig, tyst & trött. Ovanligt nog. Haha...
Men nu är skolveckan äntligen över!
&snartbörjardenigen-.-

Bara så ni vet, jag har aldrig tid med datorn längre. Det kanske ni har märkt.


Hachi

Fyfan vilken film. Jag grät som en idiot. Det är en sann historia också. Alltså jag är inte den typen som gråter till filmer, jag grät typ en gång när jag såg Avatar, en av dom första gångerna jag såg Titanic & första gången jag såg A Walk To Remember, men det var bara för att alla andra grät (vi hade tjejkväll) då är det faktiskt inte så lätt att inte börja böla.
Men den här filmen, helvete vad jag grät! Jag grinar bara jag tänker på den. Ni som inte har sätt den, gör det.

Men Mallelito får inte se den fören jag är med. Jag måste se hennes reaktion ;) Haha!

Lunch ~

Det är lunch i skolan nu, jag gick hem & åt. Nu sitter jag här & tänker på hur jag ska orka gå en halv skoldag till.
Men efter skolan blir det antagligen stan med mamma, ska fylla i praolappen.

Jag måste bara visa den ~

Ni har väl sätt den i Fokis blogg? Jag såg den iallafall i Toms blogg för ett tagsen, men nu har Foki också lagt upp den & jag kan inte låta bli att garva lika mycket!

Fyfan vilken skön unge asså!


RSS 2.0