Gott nytt år! ~

Snart är det år 2010, yeah! Det året ska rocka sönder. Just nu mår jag toppen, men tidigare idag så var jag lite små grinig sådär, haha men det var bara för att jag var så trött.
Blir att fira med familjen då, vi hörs senare!

Bilden är inte från idag, den är några dagar gammal.


Sååå jäääävla tröööött! ~

Vafan är det med mig? Såhär var jag inte förut! Jag brukade ju gå & lägga mig "tidigt" (typ kl. 02:00 lr. så). Men nu kan jag inte sova, igår bestämde jag mig för att försöka sova lite tidigare & bättra mig, så jag låg på soffan framför TV:n & kollade på en jätte tråkig film iväntat på att jag skulle somna. Men nej. Somnade väl runt 06:00 igen. Aja, det bli väl bättre sen när man börjar skolan. Åh shit! Snart skolan ju! Noooooo! Okay nu ska vi inte tänka på det, jag ska försöka att njuta av dom här sista dagarna nu innan dom bara försvinner & en till jävla termin startar.

Sammanfattning 2009 ~

Nu ska jag göra en liten sammanfattning, så ni ser ungefär hur mitt år har varit.


Januari:
Kom tillbaka från Syrien, allting var perfekt & alla var glada. Underbar månad var det!
Bild från Syrien.


Februari:
Inte så stor skillnad, allting fortsatte vara bra. Umgicks väldigt mycket med vänner, mycket myskvällar & så. & så var jag beroende av Twilight-böckerna, haha...



Mars:
Här blev det mycket värre. Det var en förjävlig månad. Min morbror åkte fast, han blev utvisad från Sverige & skulle han bli tillbaka skickad till Syrien så skulle han bli mördad. Dom körde iväg honom till Gävle & sen Göteborg, jag mådde skit, blev självmordbenägen & sårade massa omedvetet. Blev värsta deprimerad!



April:
Det blev bättre, det var mest våren som hjälpte. Alla vänner stod mig närmare & hjälpte mig mer & mer. Humöret var lite upp&ner, men oftast var jag glad. Ingenting speciellt hände, jag bara umgicks med kompisar & hade kul i det skäna vädret!



Maj:
Nu blev det värre. Det blev problem mellan mig & några andra, & jag blev sviken. Mest i slutet av månaden, då mådde jag inte alls bra. Men vissa fanns där för mig iaf, dom hjälpte & stöttade mig så jag kände mig lite bättre.



Juni:
Bättre än maj. Allting löste sig mot skolans slut där, eller nästan iallafall. Skolavslutningen var toppen, dock sämsta betygen men av nån anledning så brydde jag mig inte, haha! & så åkte vi till grönalund med gården på skolan, det var underbart kul! Jag såg Dead By April, en av mina favoritband, det var GRYMT! & så tränade jag bort min karusellskräck. Första grejen jag åkte var Kvasten eller vad det heter, haha ni skulle ha sätt mig. Jag skrek som en idiot, seriöst. Men jag var skiiiit karusellrädd. Åh just det, jag träffade mina vänner Bitta & Ämma för första gången! (inte för att jag har träffat dom efter det men -.-) Haha, men det var askul! & så hände en till lovely grej, jag åkte till Syrieeeen! Åhh, det var underbart!
Månadens favorit tröja; Haha!


Juli:
Hela månaden spenderades i Syrien, wonderful!



Augusti:
Fortfarande i Syrien! Den månaden var däremot kokhet. Haha inte så men asså det var så jävla varmt så man inte kunde andas, det var liksom mycket värre än dom andra månaderna. Men sen kom jag tillbaka till Sverige & började i nian en vecka senare än alla andra, det var jätte kul att träffa alla!



September:
As bra månad, mitt humör var på topp & jag hade det jätte bra.



Oktober:
Allting var fortfarande bra. Bra månad för att vara oktober! Haha, men hösten brukar alltid suga för mig, men då hade jag faktiskt riktigt kul!



November:
Depp-månad. Blev sviken igen. Fick dåligare självförtroende. Det var som att jag liksom tappade bort mig själv, kunde inte hitta den riktiga jag typ...
Men på slutet var jag ju på Paramore-konsert, & även om jag nästan svimmade (ingen bra idé med ståplatser för mig med så lågt blodtryck) så blev kvällen lyckad!
Besökte Carlforska, riktigt nice skola!



December:
Plugga ihjäl mig innan betygen. Det blev inget bra resultat, men jag höjde mig iaf! Här mådde jag bättre, nu har jag mycket bättre självförtroende & allt är bra. En bra start på år 2010 kan man säga!



Ja, som ni ser så var inte mitt 2009 nåt vidare kul. Det mesta bestod av bara massa depp. Men det fanns också tider som är svårt att glömma, rättare sagt omöjligt. Saker jag aldrig gjort förut & som jag inte kan skriva här. Saker som jag ångrar, men också saker som jag bara vill göra om igen. Iallfall så hoppas jag att 2010 ska bli ett bättre år, & jag ska jobba på det också!

Biljetter beställda! ~

Ja, så som det ser ut nu så ska jag se mina älsklingar i Sverige iallafall! Dock sittplatser, precis som jag ville :)
(Fattar inte att det verkligen fanns några biljetter kvar) Haha, där hade man tur va ;)

Idag har jag iallafall inte gjort mycket, glott på TV, beställt biljetter. Snart kanske jag bakar lussebullar eller så, är otroligt sugen på det.

Tråkigt & ovärt ~

Haha, nu kommer jag tråka ut er totalt eftersom jag själv har tråkigt! Klockan är 3 på morgonen & jag kan inte sova, så typiskt =(!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, massa. Det mesta ångrar jag faktiskt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften, men det här året har jag!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, eller gravid iallafall. Men det är väl samma sak, haha okay kanske inte.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja :(
5. Vilka länder besökte du? Syrien, 2ggr. En gång i början av året & en gång på sommarn!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Bättre självförtroende.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Nästan varenda dag på hela sommarlovet. Helt oförglömligt!
8. Vad var din största framgång 2009? Kommer inte på något faktiskt.
9. Största misstaget? Oj, massa. Ett av misstagen var att jag förlät mycket efter att blivit sviken.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte nåt allvarligt.
11. Bästa köpet? Syrien-biljetten (dock var det inte jag som köpte den, det var mamma) annars min mobil.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resan till Syrien & kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massa.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Tokio Hotels nya låtar!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tänkt för mig själv innan jag bestämt mig för någonting.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Förlåtit...
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? -
20. Favoritprogram på TV?
Naruto (HAHA!) Andra Avenyn & Riverside, lol...
21. Bästa boken du läste i år? Väktarens Lärling-böckerna & Twilight-böckerna!
22. Största musikaliska upptäckten? Haha, upptäckten? Fattar inte riktigt vad som menas med det, men Dead By April på grönalund & Paramore-konserten är något man inte glömmer!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min 16-årsdag har vart den bästa födelsedagen i mitt liv. Jag fick fira den med alla mina nära & kära i Syrien, det brukar jag inte få göra annars, det var underbart! Trots att jag hade feber & kunde inte äta upp tårtan utan att hålla på & spy, hehe...
25. Något du önskade dig men inte fick? På min födelsedag? Att vara friskt kanske, haha!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade faktiskt glömt att det var min födelsedag! Låg i sängen & hade feber, var jätte sjuk & mådde inte alls bra. Sen så började det komme mer & mer folk & så sa mamma att jag skulle upp & fixa mig. Jag fattade ingenting men jag gjorde som hon sa, så när jag satt där i vardagsrummet så släcktes lamporna & en stooor tårta med massa ljus på kom in bärandes av min sjungande mamma & alla andra bakom henne. Haha, det var riktigt pinsamt, men jag blev så rörd! Det var så fint av dom. Jag hade liksom glömt bort det själv.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om jag var gladare, inte tog upp lika lätt & sådär.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ganska tråkig, helt normal.
29. Vad fick dig att må bra? Alla nära&kära som verkligen brydde sig om mig.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Behöver jag verkligen säga det? Haha Bill Kaulitz såklart, det visste ni väl? ;)
31. Vem saknade du? Min släkt
32. De bästa nya människorna du träffade? Har inte träffat så många nya här i Sverige, men i Syrien så har jag träffat massa nya & underbara kompisar!

Bloggtips ~

Tänkte bara dra ett litet bloggtips om tre bloggar som jag verkligen följer!

1. Denise (Bunny) - Hon är nog den finaste människan i Sverige. Seriöst, hon är liksom inte översminkad, as snygg klädstil & världens snyggaste hår. Hennes blogg är rätt kul & läsa också, hon är liksom ganka annorlunda på nåt sätt. Fast egentligen skriver hon inte om nåt speciellt, eller jo hon jobbar ju på en frisör salong så det är ganska mycket om hår, smink, naglar osv. Vilket är ganska intressant! & så har hon liksom lyckats blanda in allt i en blogg, liksom mode, hennes vardag, vad som händer & massa saker. Absolut den första på min lista iaf!



2. Anchisa (Foki)
- Jätte söt tjej, väldigt intressant blogg. Verkar skit snäll & omtänksam av sig, & hon har verkligen en annorlunda blogg. Hon har lite min stil faktiskt, även om det inte syns men allt hon köper är skit snyggt. Hon skriver om allt möjligt, men mest typ coola saker från Japan & Thailand.



3. Alexandra (Kissie) - Haha, jag vet ni som läser det här tänker "Eh, vafan, Kissie liksom?" Men alltså tänk efter, hon är ju sådär kaxig för att bli känd, det är ju det hennes blogg handlar om! & hon har tusentals fans ju, om alla verkligen stör sig på henne så mycket, varför läser dom hennes blogg då? Jag tror att hon är ganska snäll engentligen, det är flera stycken som har träffat henne & säger att hon är jätte snäll i verkligheten. Men grejen är ju stt de tär typ hennes 'jobb' att vara sådär kaxig. Okay hon kan ju gå över gränsen ibland, jag menar hon behöver inte mobba människor precis, men det är kul att läsa hennes blogg, brukar faktiskt sitta & skratta när jag gör det. & så brukar faktiskt saker & ting stämma, tillexempel som det där med Kenza, hon designar ju skor & sånt där men hon typ kopierar ju bara. Ja, så jag gillar faktiskt Kissies blogg.


Haha, värt inlägg. Men jag har tråkigt. Fast nu ska jag gå & hjälpa mamma med maten, take care :*


Så jävla trött ~


Gick & la mig typ 06:00, & så låg jag där & försökte somna men misslyckades. Jag hatar verkligen när man är skit trött & försöker somna med så går det inte & man bara ligger där & tittar upp i taket & grubblar på massa, det är fan det värsta jag vet.
Igår hade vi myskväll med familjen, film, fika & sånt där. & så var det en skit bra film (som jag förövrigt inte kommer ihåg namnet på) som tog slut typ 05:00. Ja, det var väl anledningen till att jag somnade så sent.
Men nu är jag äckligt trött vill säga. Skulle egentligen åka till hälla idag & kolla runt lite, men så blev det inte, vaknade försent. & så var det planerat att jag skulle ta & plugga lite, vi får se hur det blir senare ikväll.
Nu ska jag iallafall spendera lite tid framför datorn, sen får vi se vad som händer!
puss!

Bilddagboken ~

Skaffade nyss BDB, nörd jag vet. Haha men när man inte har nåt liv så har man helt enkelt inte det. Har inget bättre för mig så att ja, man kan lika gärna följa strömmen & köra på.

Ingen TH-konsert i Stockholm för mig ~

I det här läget hade jag typ... dött? Seriöst, jag skulle inte bli förvånad om jag hade dött. (kan man bli förvånad när man är död?) Haha, nej nu ska jag sluta tönta mig. Nej alltså jag kommer att se Tokio Hotel, men inte i Stockholm. Det är nämligen en överraskning som väntar mig...

Just nu sitter jag & kollar lite i Tokio Hotels hemsida. Ni som har vart där & kollat, tycker ni också att "Bill's Gallery" är helt retard typ? Det är skit konstigt. Bilderna ba typ flyter runt så kan man knappt klicka på dom, så fort man ska klicka på en bild så flyttar den iväg. Haha, aja jag tänkte bara berätta att det antagligen inte blir nån konsert för mig i Stockholm.

Nu ska jag gå & glo på TV, & imorgon lovar jag att försöka plugga :)

a new start ~

Hello everybody out there!

Som ni ser så har jag tagit bort alla mina inlägg. Poff, alla är borta! Skumläste igenom bloggen häromdan & tänkte "vafan håller jag på med egentligen?" Det var alldeles för privat. Ibörjan så skrev jag om allt, haha det var typ som en dagbok liksom. Hela mitt liv låg fan ute på nätet!
Jag kommer försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan, men jag lovar ingenting. Som typ förut, jag ba "jag lovar att jag ska börja uppdatera mycket mer" Så kommer ett nytt inlägg upp tre-fyra månader senare. Haha, jag har vart ganska upptagen ni vet ;) Haha nej men ni vet plugget & så, jag pluggar 24/7 nuförtiden (även om det inte verkar som det på resultatet -.-)

Anyways, mitt 2010 ska bli bra. Det har jag bestämt. Jag har gjort massa misstag under det här året som jag har lärt mig massa saker av, & jag ska försöka undvika att göra samma misstag igen. Ni vet såna misstag som när man sårar sig själv för att någon annan ska må bra. Det ska jag fan heller fortsätta med! Kalla mig självisk, ego, idiot eller vad det nu är ni vill kalla mig men vafan jag har mått skit nu på sistonde. (Tack till er som har stått vid min sida & stöttat mig, jag älskar er ♥)

Nu över till min dag; (låter som värsta nyhetsreportern typ "& nu över till vädret", haha)
Igår, eller igår&igår, jag gick & la mig typ 05:00 eller så. Så gick jag upp typ 10:00. Gissa om jag var morgontjurig? :) Haha + att jag aldrig brukar vakna tidigt. Tycker att man ska ta vara på att man är ledig & verkligen sova ut. Iaf, gick på stan med familjen & fyfan vad mycket männskor det var på gina! Kön till provrummen var typ mils lång, jag stod säkert där i en timme eller så. & jag som älskar när det är trångt, jippie! Höll på & svimma, seriöst.
Efter att ha gått runt på stan i typ hela dan så kom jag hem & däcka. Haha!
Ehm... hm... ja... vad ska man prata om nu då? Fint väder idag va? Haha skoja, nu har jag faktiskt inget mer att säga så vi hörs väl!
puss puss :*


RSS 2.0