Mitt liv rullar fortfarande på ~

segt, kan det bli.

Bill, inte så lycklig som man tror... ~

Det blev ingen skola för mig idag. Mår ännuy sämre än igår. Jahap, då får jag väl redovisa på engelskan en annan dag, hoppas jag. Jag vill ju ha ett betyg i engelska också ;)

Läste nyss en intervju med Bill. Blev faktiskt tårögd & var nära på att börja grina. Han har fått mycket sämre självförtroende än förut. Bill, som hade världens bästa självförtroende... Han var ganska deppig, typ. Visst är han också människa och kan vara ledsen ibland, som vi andra, men han brukade liksom inte berätta så mycket om det för media. Fast nu sa han att han nästan inte orkade mer, han har funderat på att lämna bandet (men självklart ändrat sig efteråt). Han tycker att det kan vara för jobbigt med alla skrikande fans, och jag förstår honom. Hur kul är det att aldrig kunna vara ifred? Att inte ens kunna gå ut och schoppa utan massa livvakter och skrikande tjejer efter sig? Jag skulle aldrig ha klarat det. Stackars Bill, (och alla andra som har det så) måste jag säga. Fast självklart så är ju det konsekvenserna om man ska vara känd. Man offrar sitt privatliv för det man älskar!



Påväg att bli sjuk? ~

Haha, igår såg jag Avatar på bio igen, med syrran & min kompis Susane. Jag & syrran träffade henne på stan vid fem tiden, hon hade presic slutat skolan & så gick vi & kollade på den! & visst gillade dom den, med andra ord dom älskade den ;)
Susane följde med oss hem & sov över hos oss, sen på morgonen tog hon bussen till stan (skolan) & på fredag kanske hon kommer igen:)!

Just nu mår jag skit. Jag är förkyld, har lite småfeber & mina halsmandlar gör ont som fan. Var lite småsjuk i helgen, men sen blev det bra igen (trodde jag, vill säga). Tänkte inte gå till skolan imorse, men jag kan inte missa tekniken. Orkar inte hamna efter med plugget.Istället gick jag, tänkte att det säkert skulle bli bättre, men det blev det minsann inte. jag var hur hängig som helst & på jätte konstigt humör. När jag om hem var jag så trött att jag somnade, & vaknade inte förrän typ 10. Känner mig fortfarande hängig, så vi får väl se om det blir skola för mig imorrn.

Lelle har förresten ny frisyr, & det är så jävla snyggt! Funderar också på att klippa mig, men det kommer säkert inte bli som jag väntat mig, som vanligt. Dom två gångerna jag har haft lugg blev det misslyckat, fast jag klippte ju luggen hemma men ändå, passar inte riktigt i det. Så vi får se hur det blir med det. Ska ju antagligen praoa i en frisörsalong vecka 8, då kanske jag kan fråga vad som skulle passa.

Exempel på fin lugg. Den ska vara typ lite busig, om ni fattar vad jag menar.

Avatar ~

Länge har jag velat sätt den filmen, typ alla har sätt den & blev helt kära. Jag tyckte att dom överdrev lite, så bra såg den inte ut att vara på trailern. Men så åkte jag, Calle, Ella & Lelle & såg den på bio.
Ingen överdrev.
Den var sjukt bra! Jag vill bara se den igen! Fast det blev ju så att jag satt vid fel personer - igen -.- Varenda gång jag går på bio så sitter det nån dryg bredvid mig, tillexempel när jag kollade på Twilight (?) så var det en tjej som satt & smaskade på godis. & när jag skulle se 2012 så satt det en tjej som åt 3 hamburgare från donken, gissa om det stank? & nu så satt det en tjej som babblade & skrattade hela jävla tiden.
Men det var det faktiskt värt.

Tack för kvällen flickor, jag hade hur kul som helst!


"VI HATAR TOKIO HOTEL" eh... tare' lungt va? ~

Det är ett band. Presic Som Linking Park, Slipknot, Jonas Brothers och alla andra band. Gillar du inte deras musik? Lyssna inte på dom. Gillar du inte deras utseénden? Kolla inte på dom. Är det så svårt? Haha jag har inte damp om det verkar så, men jag blir så irriterad. Blev inbjuden till en såndär grupp på facebook, den heter "VI SOM HATAR TOKIO HOTEL" Haha har dom gjort en grupp om det nu också? Jag gick in där och kollade bara för att, & så såg jag kommentarerna. "Gay, gay, gay!" "Emoooo!" Vadå tror dom att Bill är homosexuell för att han sminkar sig? Men Marilyn Manson då? Han har ju fan hur mycket mer smink än Bill som helst, han har linser & rakar ögonbrynen!

Jag tror att det är så mycket skitsnack om det enligt mig underbara bandet Tokio Hotel för att bara ha något att snacka skit om. Folk vill bara snacka skit, babbla på. Därför ska man inte ta åt sig vad folk säger. Det är inte så att jag gör det, alltså jag blir inte direkt ledsen när någon säger "tokio hotel suger", jag bara stör mig på folk som gillar att snacka skit. Dom har i stort sätt inget liv :)

Jag kan inte lyssna på Marilyn Manson. Jag tycker att hans musik är hur jävla dåligt som helst. Jag tycker att han är läskig. Han är inte direkt... fin. (inte för att jag tror att det är meningen då) Men för det går jag inte &... gör som Tokio Hotel-hatare gör! Liksom man kan ju ta det lite lungt! Haha, det är ju fan bara ett band!

En väldigt gammal bild på mina älsklingar, togs typ år 2006.


Haha den här är också gammal, 2007 typ. Hur kan ni se honom så hemsk?
Snacka om att folk tycker olika.



Många kill-kändisar sminkar sig. Är det lika mycket skitsnack om dom? Pete har fru&barn, men han sminkar sig fortfarande. Han är liksom inte homo för det!



& på tal om TH, jag såg en modevisning som Bill hade gjort nyss. Han var sås nygg så jag dog :)
ville bara säga det liksom.

VARNING - deppinlägg

Jag är svag. Men jag orkar inte ljuga för mig själv längre. Varför ska man göra det egentligen? Jag är väl den jag är, jag orkar inte bry mig längre. Jag har försökt undvika det och försökt vara som någon annan, en stark och säker människa med bra självförtroende och står för sig själv. Men det är jag inte. Jag har blivit sviken så många gånger, men ändå förlåter jag. Jag kan inte annat än att förlåta, även om jag tänker för mig själv "nej, nu räcker det! det har gått för långt, hur länge tänker jag förlåta dom som har sårat mig och krossat mitt hjärta i bitar?"
Men det är inte så enkelt. Jag bryr mig inte längre. Sårar någon eller ljuger för mig får jag skylla mig själv. Det är mitt eget ansvar att tro på folk eller inte. Jag har hört mycket "är du knäpp i huvet? ska du förlåta nu efter allt som har hänt?" Men ja, jag kanske är knäpp i huvet. Jag har inte den styrkan att orka hålla mig uppe och skita i allting, och folk som hånar mig för det... ja, då får dom väl göra det. Jag bryr mig inte är väl kanske fel att säga, för det gör jag. Jag bryr mig och jag blir riktigt sårad men jag orkar inte säga emot. Patetiskt va? Jag tänker förlåta. Det är kanske tillochmed jag som ber om ursäkt. Även om jag inte har gjort ett skit. Även om det är jag som har blivit krossad. Även om det är jag som har gråtit mig till sömns i flera veckor. Men jag får skylla mig själv helt enkelt...
Är det konstigt att jag har dåligt självförtroende?

Förlåt för det här inlägget, men jag är i stort behov av att skriva av mig just nu.

Döden ~

Satt bredvid syrran när hon kollade på Paows blogg, & då såg jag den här videon på en Malin Karlsson som tydligen har dött förra året. & även om jag inte känner henne så började jag gråta. Låten som spelades hade hennes storebror gjort åt henne, det var så jävla sorgligt! Jag hatar verkligen döden. Varför dör man egentligen? Eller det är väl klart man ska dö, det måste man ju göra men ändå. Jag hatar det fortfarande. Ganska många nära mig har dött & vissa har jag tillochmed sätt (t ex min pappa)
Dom liksom bara försvinner. Kommer aldrig tillbaka. Helt borta. Det är det som är det sorgliga. Även om jag inte känner min pappa (var 4-5 år när han dog) så tänker jag att "tänk om han var här nu, hur skulle mitt liv se ut då? Tänk om han ser mig nu? Om han hör mig? Vad han skulle ha tyckt om mig om han fortfarande fanns?" Såna där konstiga tankar får jag. Egentligen inte bara om min pappa, om alla jag känner som dör. Min mormor, min farfar, min kusin...
Nej usch, det blev ett deppinlägg här, men jag var tvungen att skriva av mig. Jag hatar när jag inte kan få bort dom här tankarna ur huvet. Usch, döden är det värsta som finns.

Mår inte bra ~

Jag har inte mått bra nu på sistonde. Det är så mycket att tänka på, jag har vart så stressad över allt & känt en stor press på mig. & när jag mår dåligt så bloggar jag inte, det är ett tips som jag läst på Bunnys en gång. En av anledningarna till att jag tog bort alla mina inlägg är ju för att jag har skrivit massa näe jag mår dåligt, men sen ångrat det & glömt att ta bort.
Man skriver liksom saker som man egentligen inte vill skriva men eftersom man är arg/ledsen så gör man det utan att tänka på konsekvenserna.
Det var iallafall därför jag inte bloggat så mycket, så ni vet liksom.

Ja... vad har jag gjort under dom här dagarna då? Inget speciellt, massa plugg bara. Jag har nog nämnt att jag har vart på jätte konstig humör & bara velat vara själv & tänka. Det brukar jag aldrig vilja. Jag hatar ju att vara själv!

Igår kom min vän Suzanne hit med hennes mamma. Det var ett tagsen man träffade henne, så det var jätte trevligt! Man har alltid så jävla kul med henne, hon har samma humor som mig haha. Vi hittar alltid på massa "galna" saker som gör att folk ger oss bitchblickar, men who cares liksom ;)
Nej nu ska jag sluta. Jag har skämt ut mig tillräckligt.

Ska ladda upp några bilder på mig & Suzanne sen, det funkar inte nu av nån anledning.


Snodde listan från Bunnys ~

Är du en bra flickvän? Det hoppas jag att jag är :)
Hur raggar du? "hänger du ofta här eller?" hahha skoja bara
Vad heter du? Nawal Alsallakh
Vad kallas du? Nibban, Nibbs, Nibbstick
Varför? "lång historia" egentligen inte
Vad har du gjort idag? Skolan
Vad ska du göra idag? Kanske plugga lite, annars ta det lungt
Vad vill du helst ha nu? Jag vill få tillbaka humöret, är på jätteseg humör just nu :S
Var är du nu? Hemma
Saknar du någon just nu? Jodå
Röker du? Hell no!
När fick du senast en present? Häromdan
Vad har du för planer till helgen? plugga
Vilken färg har du på dina underkläder: Just nu har jag färgerna brun, gul & vit
Längtar du till nästa födelsedag?  Nja, jag längtar mest för att jag antagligen är i Syrien då :)
Vem pratade du med senast? Syrran
Vad pratade ni om? Bunny, haha vi kollade just på hennes blogg
Vad gör du just nu? Tråkar
Är du pinsam på fyllan? har aldrig vart det & kommer aldrig vara det heller
Är du blyg?
Vilken tid gick du upp idag? 06:50 
När kräktes du senast? Min födelsedag -.-
Vilken låt lyssnade du på senast? Tokio Hotel - In Your Shadow I Can Shine <3
Har du sovit i din egen säng i natt? Ja
Har du glasögon? Nej
Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Inget av dom? Jag bor i Västerås
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Haha kanske när jag bråkade med Tove?
Är du homosexuell? Nej
Vad tycker du är äckligt? Massa saker. b la falska människor
Vad såg du senast på tv? Nån TV-serie jag inte kan namnet på, haha
Vem fick SMS ifrån senast? Malin tror jag
Vad har du för intressen? Nuförtiden har jag börjat gilla att vara ensam :o Verkligen ovanligt, men jag brukar liksom bara gå ifrån allt & sitta själv & tänka & lyssna på musik. Även om jag hatar att vara ensam, det är ju typ det värsta som finns
Har du DVDspelare?  aah
Stora hundar eller chihuahuaer? Alltså jag tycker att såna där små hundar är sjukt söta, men man blir klassad som fjortis om man har dom. Stora hundar är också skit söta!
Vad gör det ondast just nu? Nacken, fyfan vad ont det gör asså
Vilka färger på kläder undviker du? Sån där snorgrön färg tyå, usch
Vem är den snyggaste du sett idag? Killen? Ingen, haha
Vad spanar du in först på en kille/tjej? Ögon, hår & händer
Använder du tandtråd? Nej
Hur många har du varit olyckligt kär i? 1
Vilket år i ditt liv har varit bäst? 2007 tror jag, men 2010 ska bli bättre
Vad köpte du senast? Energidricka ;)
Brukar du komma i tid? Jo det tror jag
Hur känner du dig nu? Trött & hängig
Vanligaste färgen på dina kläder? Svart eller rosa, grått också... lite olika
Kan du laga mat?  Hahaha nej jag suger på det
Vad pluggar du? grundskolan
Är du aktiv i skolan? Nä, men man försöker iallafall
Hade du en bra kväll igår? Jodå, då var man hos Maria
Har du någonsin haft ett jobb? Nej
Hur mycket krävs det för att du ska bli full? Ingen aning, ska aldrig bli det har jag bestämt. Tänker inte riskera att göra saker omedvetet. Det räcker med att man pratar/går/skrattar/klär av sig i sömnen -.- Haha


Tisdag ~

Skoldagen var chill, like always ;) Men jag älskar mina underbara vänner som gör det allt tråkigt till greaaat!

Vi har börjat med nya saker i svenskan, tekniken & matten (något mer?) Nu måste man plugga! Den här terminen ska mina betyg stiga!

Ja, förutom att ha blivit nerkastad i snön & pulad ett par gånger så var'e väl bra 8D

Efter skolan hade jag hemspråk (-.-) sen gick jag syrran & Jennifer till Cafeterian & käkade.

Ja, det var min tråkiga dag iaf, nu ska jag plugga, puss :*


Hemma! ~

Nu är jag hemma, eller jag har vart hemma ett tag nu men...

Pulka-dagen idag var great! Haha det var så jävla kul! Tjejer, ni är bäst ;)
Fast efteråt så såg man ut som ett spöke med håret stelt som is, fullt med snö & sminket kletat runt ögonen. Så hade jag typ små snöklumpar på mina ögonfransar för man blev självklart pulad också -.- Haha men kul var det!

Nu ska jag käka, ta en dusch, kolla lite på TV, städa lite, plugga sen fixa inför imorrn.

05:04

Tidig morgon igen. Det var syrran som väckte mig runt fyra, hon kunde tydligen inte sova & sa att jag var tråkig. Snark -.-
Sen kunde jag iallafall inte sova. Ska väl ta en dusch snart, fixa mig & dra till skolan. Det är pulka idag, döda mig! Haha nej men jag tror det blir kul, eller vad säger ni flickor? ;) Tove vi ska ta plastpåsarna! Haha..

Jag undrar om jag kan överleva den här dagen... ska väl ta & försöka.

05:46 ~

Ja, jag gick upp 05:00 på en söndag. & det betyder, jag sov tidigt! På en lördag! Det är helt otroligt. Men det är ju för att jag inte hade sovit bra natten innan. Så jag somnade typ... sju-åtta på kvällen?

Mina planer idag är att först njuta av en ledig dag, vilket jag inte kommer kunna göra för jag måste självklart plugga -.- Så ska man väl fixa lite inför skolan imorrn & så, kanske se film... vi får se.

& imorgon ska man åka pulka med skolan. Pulka, okay? Jag hatar ju snö. Jag kommer frysa ihjäl. Får väl klä mig varmt då, det blir inga leggins imorrn nej ;)

Många äcklar mig i världen ~

Skolan idag var bättre än vad jag väntat mig. Jag hade ju inte sovit en sekund på hela natten, så sista lektionen var... seg. Jag var hängig & trött, men dom underbara som fick mig att skratta häcken av mig fick mig att bli piggare. Det är så skönt att se alla igen!
Gissa om jag var trött när jag kom hem? Men ville inte sova, för då skulle jag vakna mitt i natten & inte kunna sova mer haha. Jag sysselsatte mig med lite saker en stund sen orkade jag inte mer så jag däckade vid 16:00 tiden, haha. Så vaknade jag 04:00, självklart -.- Nej men det är ju faktiskt lördag imorrn, jag ska försöka sova snart!

Det här har jag skrivit på facebook, men skriver det här också. Det är en "kille" (vetefan om det egentligen är det, det kan vara vilken varelse som helst med en bild på en snygg kille med 6-pack från google) som har addat mig på MSN. Han bad mig att visa magen, jag tackade nej & han ba "gör du inte det byter jag ditt lösenord på MSN" HAHA! Det var ett fegt hot enligt mig. Aja nu är han blockad iallafall men der jag försöker komma fram till är att om ni som har mig på MSN får någon konstigt eller något, det är inte jag. Försök kontakta mig & fråga isåfall. Om ni får massa frågor om er själva som ni tror att jag redan vet eller så.
Typ "Hur gammal är du då?"
"Vart bor du?"
"Har du kille?"
Haha då kanske ni förstår att det inte är jag.

Time for school! ~

Nu har jag fixat färdigt mig. Ska väl ta en juice att dricka, sen drar jag till skolan.
Den här natten har varit så himla jobbig, kunde inte sova en sekund, även om jag faktiskt försökte! Jag har varit orolig, jag vet inte för vad. Men jag har lite små-ångest. & alltid när jag får en sådan känsla så händer någonting jag inte vill ska hända. Aja, önska mig lycka till is skolan va ;)

Dagens outfit - bilden är väääldigt dålig & man ser knappt färgerna, men den är mobiltagen eftersom kameran inte funkar just nu.

Skola om ca. 5 timmar ~

Fan. Fan. Fan. FAN! Jag vill inte tillbaka till skolan, inte än! Jullovet har gått läskigt fort ju, presic som jag trodde... Aja, man får väl försöka ta sig igenom alla sega skoldagar & plugga ihjäl sig nu när det är sista terminen på grundskolan. + att det är många jag saknar jätte mycket & ser framemot att träffa!

Idag har jag inte gjort mycket, kollade på filmen honey med Jessica Alba. Haha ja jag vet jag är efter, men den var faktiskt bra. Lite för "vanlig" bara, alltså man gissade redan ibörjan vad som skulle hända i hela filmen ;) & jag är så sjukt avis på Jessicas utseénde -.- Eller jag tycker faktiskt inte att hon är fin annars, bara i den filmen.

Okay, jag antar att jag måste ta & försöka sova snart. Ska ju gå upp tidigt -.-
Men sen väntar ju helgeeen! Tack & lov att skolan börjar på en fredag ;D

Så jävla fin kropp!


Friendship ~

För mig betyder vänskap mer än någonting annat. Mer än kärlek mellan pojk- och flickvän. Äkta vänskap är någonting stort, någonting som inget ska kunna förstöra.
Det värsta som finns är när två vänner måste splittras. Det har hänt mig många gånger, men då har det liksom aldrig vart den där riktiga vänskapen, förutom en gång.
Vi var bästa vänner. & vi är fortfarande det, men vi kan träffa varandra max två-tre gånger vartannat/varje år. Vi har kännt varandra i 16 år, ända sen jag var 0 år gammal. Våra mammor var lika bra kompisar när dom var i våran ålder, men världen har flyttat isär dom. Dom är fortfarande kompisar, men absolut inte lika bra som förut.
Jag vill inte att det ska hända mellan oss. Jag vill inte förlora henne. Hon betyder allt för mig. Jag kan gråta mig till sömns för att jag har saknat henne så mycket. Jag vet att jag låter gay, men en sån är en riktig vänskap. Man älskar varandra till döds. Många har försökt förstöra för oss, men vi har aldrig låtit någon komma emellan oss.
Nu är hon gravid & bor hemma hos sin pojkvän på andra sidan jordklotet. Jag hatar det. Inte att hon är gravid & bor hemma hos sin pojkvän, men att hon är så långt borta ifrån mig. Jag fick reda på att hon var gravid för ett par månadersen, fick ett samtal därifrån. Jag blev helt krossad. Jag är glad för hennes skull, men alltså... hon är 16 år & gravid! Min bästavän är gravid. Det känns helt sjukt. Hon ska föda nu på våren. Då kommer hon vara mamma. Jag kommer fortfarande ihåg när vi var små ungar & lekte med varandra som om det var igår, & snart är hon mamma. Nej, gud... det är helt sjukt. Fast eftersom det gör henne lycklig så är det okay för mig.

Det jag vill komma med det här är att man ska hålla fast vid sina äkta vänner. Bara för att man är med nån på fritiden, har kul med varandra & addar varandra på msn så betyder det inte att man är vänner. Vänner är ett stort ord, & ingen verkar förstå det. Jag skulle kunna mörda för mina vänner. (jag överdriver). Men iaf, mina äkta vänner vet vad jag pratar om & dom vet lika mycket att jag aldrig skulle lämna dom, aldrig. Bara om jag är tvungen att flytta till andra sidan jordklotet, men det är inte så troligt än så länge...

Håll fast vid dina äkta vänner, dom älskar dig lika mycket som du älskar dom!

New Moon ~

Jag vet att jag inte har bloggat på länge, men jag har mina anledningar (ursäkter). För det första så har min internet laggat, för det andra så har jag inte haft tid, för det tredje så har jag haft världens bloggtorka & inte orkat blogga & för det fjärde så har jag dataförbud. Alltså kommer min uppdatering vara ganska kass, om jag inte lyckas sno datorn nån gång som nu haha.

Men ja, jag har inte gjort nåt speciellt iallafall, igår kollade jag & syrran på New Moon för andra gången, jag älskar verkligen den filmen♥! Jag såg den dock på datorn, & det gör så att den blir 100 gånger sämre än vad den egentligen är. Favoritrollen i filmen är självklart Peter Faccinelli som Carlisle Cullen. Jag älskar honom! Det är synd att han knappt är med nånting på New Moon, men han är iaf så jävla söt! & den sämsta rollen i filmen är Robert Pattinson som Edward Cullen, ja typ huvudrollen. Haha det där kom oväntat va? Det är inte så att han inte är en bra skådespelare, han är jätte duktig & han är sjukt snygg (dock inte i New Moon, dom har gjort honom jätte ful) Men han är så jävla sten! Jag hatar hans roll, i böckerna så är han mycket roligare. Han är så självisk & han ska alltid förstöra allt -.- Haha, här menar jag att hade det inte vart för han så hade Bella & Jake säkert vart tsm. Plus att Jake är mycket snyggare & roligare än han. Haha okay enough med pratandet om New Moon.

Peter Faccinelli, så sjukt snygg!

Sen uppdatering ~

Sorry för att jag inte uppdaterat idag, jag har faktiskt försökt göra det men det blev katastrof. Hade absolut ingenting att skriva om. Jag menar jag har inte gjort nåt speciellt idag, bara pluggat, nördat vid datorn & glott på TV. Gick faktiskt & la mig ganska tidigt, typ 23:00 eller så. Men så vaknade jag vid 01:30 tiden, & så kunde jag inte sova mer. Haha nu sitter jag framför TV:n men snart ska jag väl knalla upp på rummet & iaf försöka sova ;)
puss på er sötnosar :*


Stääädning! ~

Sorry för att jag inte uppdaterat idag, men för det första så var jag inte på så bra humör & för det andra så har jag inte hunnit. Fick mammas dubbelsäng idag, ska ha den sålänge jag får en ny dubbelsäng! Den är inte direkt snygg, den sängen jag har nu alltså, men den får väl duga sålänge.
Har städat & mublerat om hela mitt rum idag, phew! Men nu är jag nästan klar! Hjälpte dock syrran med hennes rum.

Jag kanske ska berätta hur min nyårsafton har varit? Ja, det var väl inget märkvärdigt. Ganska segt faktiskt, men det var väl bra annars. (Allt i Skultuna är segt) Det är så dött här! Längtar så jävla mycket tills jag flyttar härifrån! Förutom att jag kommer sakna alla (dom som förtjänar det) så mycket... <3

puss på er sålänge!


RSS 2.0